Parkivriend formulier

Met dit formulier kunt u zich inschrijven als vriend van de Stichting Parki.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van mij een bevestiging en ook een formulier voor een belastingvoordeel i.v.m. onze ANBI status. Doormiddel van het invullen van dat overeenkomstformulier en ondertekend retour te zenden naar de stichting komt u in aanmerking voor een giftenaftrek en is het tevens een bevestiging als Parkivriend.

Het adres is:
Stichting Parki
Bredaseweg 214
5038 NM, Tilburg

Mocht u binnen 7 dagen geen bevestiging of antwoord hebben ontvangen, verzoek ik u vriendelijk contact met mij op te nemen via telefoonnummer 0612282793

Datum: *
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Onderwerp: Parkivriend

Donatiebedrag p/mnd:

*

Vanaf € 5,- per maand en minimaal 5 jaar kunt u gebruik maken van het ANBI belastingvoordeel en heeft u ook recht op het welkomstcadeau inclusief gratis entree voor het jaarlijkse Parkivrienden koffieconcert.
Cadeau keuze *
Opmerking:
  * verplicht in te vullen
Bank gegevens
kenmerk